Contact

Regin Controls zoekt partners met proceskennis!

Regin zoekt samenwerkingsverbanden met onafhankelijke partijen in de HVAC markt die hun sporen verdient hebben in het maken van projecten die niet tot de groep “standaard”  behoren. Onze partners onderscheiden zich van overige partijen door voldoende knowhow van het proces te beschikken. De besturing zelf te kunnen programmeren en hiermee een goede gesprekspartner te zijn voor de adviseur en installateur. Verder is het wenselijk om voldoende ICT kennis binnen de organisatie te hebben.
Regin kent de volgende type partners:

  • System Integrator
  • System Installeur
  • OEM's
  • Installateur

System Integrator (Meet en Regel bedrijf)

Een system integrator heeft minimaal 4 medewerkers in dienst die volledig zijn opgeleid voor het verwerken van de volledige Regin producten. Hiermee zijn zij in staat om complexe installaties te realiseren en producten van derden hierin te integreren. De integrator heeft voldoende kennis van communicatieprotocollen om de vraag uit de markt te kunnen verwerken. Over het algemeen zullen integrators uit bedrijven bestaan die zich vooral bezighouden in meet- en regeltechnische installaties en werken realiseren voor de installateur.

System Installeur
 
De system installeur heeft minimaal 2 medewerkers in dienst die volledig zijn opgeleid voor het verwerken van de volledige Regin producten. Hiermee zijn zij in staat om complexe installaties te realiseren en producten van derden hierin te integreren. De system installeur heeft voldoende kennis van communicatieprotocollen om de vraag uit de markt te kunnen verwerken. Over het algemeen zullen system installeur uit de grotere installatie bedrijven bestaan met meerdere vestigingen. Zij maken M&R projecten voor de eigen vestiging en voor de nevenvestigingen.

OEM's
 
De mogelijkheden voor OEM partijen is het laten ontwikkelen van hardware producten door Regin Zweden en het zelf maken van de gewenste software applicatie, indien gewenst kan de software ook door Regin ontworpen en geleverd worden. Het gemaakte ontwerp van zowel de hardware als de software kunnen in overleg eigendom worden van de opdrachtgever. De producten kunnen in diverse markten gebruikt worden, informeer naar de mogelijkheden.

Installateur
 
De installateur is in staat zonder opleiding de Regin configureerbare regelaars te verwerken, stelt zelfstandig inbedrijf en maakt gebruik van de gratis E-tool of Regio tool om de gewenste software modulen toe te passen. Het is niet mogelijk om de visualisatie en software modulen aan te passen.