Gestelde Vragen

Deze pagina bevat antwoorden op veelgestelde vragen die door ons ondersteunend personeel zijn behandeld. Daarnaast vindt u hier een aantal tips en trucs die in het verleden nuttig zijn gebleken. Ook deze worden hier in de vorm van vragen gepresenteerd.


Waar is Regin te koop?

De producten op deze site zijn bij Regin Controls te koop en wij zullen ook technische support voor u uitvoeren. Indien u deze hoge kwaliteits producten in uw project wilt toepassen dan raden wij u aan om bij de system partners die deze producten van ons afnemen een projectmatige offerte aan te vragen. Zoekt u een integrator of wilt u system integrator worden, neem dan contact met ons op.


Sinds wanneer wordt het in Nederland gebruikt?

Al meer dan 30 jaar worden vanuit Nederland deze producten toegepast in kleine en grote projecten. Echter door beurzen en projecten van de laatste 20 jaar en Regin als "regional distributor" is de naamsbekendheid de laatste jaren sterk toenemen.


Wie is Regin Controls ?

Regin is een organisatie die ontstaan is uit vraag vanuit de markt en vanuit de fabrikanten. Steeds meer en meer producten behoeven een distributeur die achter het product staat en ook op langere tijd kan garanderen dat het product dat door eindgebruikers, adviseurs en installateurs wordt toegepast kan worden ondersteunt.


Wat is de Regin Group?

De Regin Group is een organisatie die door samenvoeging van Regin en Exomatic tot stand is gekomen en daarmee een totaal product op de wereldwijde markt kan neerzetten. AB Regin (sinds 1947), voert veldapparatuur voor luchtbehandeling installaties, Exomatic (sinds 1979) voert de regelaars die hierbij horen. Gezamenlijk hebben de bedrijven dus al menig jaartje ervaring in het vakgebied.


Kunnen de projecten door Regin Controls worden uitgevoerd?

Nee, Regin is een distributeur en zal geen projecten uitvoeren. U kunt zelfstandig de producten toepassen met technische assistentie van Regin of een van de system partners benaderen en daarmee het project tot een succesvol einde brengen.