Ruimteregeling met ingebouwde CO2 sensor

De nieuwe ruimteregeling in de Regio reeks, nu met ingebouwde CO2 sensor. Standaard voorzien van open communicatie met Modbus en BACnet altijd aan te sluiten op een GBS installatie van Regin of derden.

Te gebruiken voor verwarming, koeling, VAV, tevens voorzien van ingang voor raamcontact en change-over installaties. 

Bekijk de productinformatie en volledige video hier.

Ruimte bediening met een nieuwe touch

Onze nieuwe ruimtebediening is voorzien van een ingebouwde touch display en communicatie. Het is geschikt voor vele toepassingen zoals fan-coil applicaties, VAV, change-over en gemaakt om comfort te verhogen en energie verbruik te verlagen.

Toe te passen in ruimteregelingen, verwarming of ventilatie systemen maar ook vrije programmatuur.

Lees het volledige artikel hier.

Bereid je systeem uit met de nieuwe Add:io

Combineer je Regin regelaar met één of meerdere van onze nieuwe Add:io modules als oplossing met aanvullende 16 I/O per unit voor universele ingang of uitgang.

Bij de Corrigo of EXOcompact kun je 50 EFX I/O's gebruiken. De units passen goed samen en gebruiken minimale ruimte door zowel horizontale als verticale montage mogelijkheid.

Klik hier om de product pagina te bekijken.

VSK beurs in Utrecht

Sinds 2006 zijn wij aanwezig op de 2 jaarlijkse grootste beurs van de Benelux: de VSK in Utrecht. Met veel plezier tonen wij onze nieuwste producten en staan we onze bestaande klanten en nieuwe geinteresseerde klanten te woord. 

Met live demonstraties kunt u onze producten en webbase systemen zelf bekijken. 

Bekijk hier het volledige nieuws artikel.

Uitbreiding in de kleppen familie!

Het assortiment kleppen is uitgebreid met kogelkraan BV2, een twee-weg klep. En met BV3, een drie-weg klep. Deze zijn voorzien van binnendraad, en hebben een hoge afsluitdruk.

De kogelkranen hebben een verwijderbare doorstroomplaat voor betere doorstroming en aan/uit functie. De drie-weg klep kan zonder deze plaat ook gebruikt worden als verdeelklep.

Lees hier verder.

Nieuwe Regio Ruimteregelaar

 • De uitzonderlijke intelligente en uitgebreide Regio ruimteregelaars zijn geïntroduceerd met in totaal wel 28 verschillende modellen. Leverbaar met modern design en vele technische mogelijkheden.
  • digitale en/of analoge ruimte bedienunit;
  • regelaars voor in de ruimte of boven het plafond;
  • direct met 230V gevoed en zelfs voorzien van 230V relais;

ABB Frequentie regelaar ACH-580

 • Als uitbreiding op ons pakket hebben wij opgenomen de frequentie regelaars van ABB:
  • frequentieomvormers van 0.75 tot 355 kW;
  • meervoudige montagemogelijkheden, IP21, IP54;
  • over de hele wereld garantie 'zonder discussie';
  • communicatiefunctie met de bekendste veldbussystemen;     
  • installatiemacro's voor HVAC-toepassingen;

Release Corrigo-E

 • CORRIGO E is een nieuw, flexibele en volledige regelaar voor verwarming en luchtbehandeling installatie. Met de CORRIGO E introduceren we een nieuw concept binnen regelaars welke alle stappen van de installatie tot bediening en beheer een stuk makkelijker maken. Als u het juiste model kiest, dan weet u dat hij al voorbereid is voor uw installatie. Gewoon de regelaar plaatsen, aanpassen van de voorgeinstalleerde situaties (indien van toepassing) en starten maar.
 • Meer informatie bij de Corrigo website, voor de prijs hoeft u het niet te laten.

CO2RT nu met PT1000 sensor

 • Deze CO2 ruimte opnemer stond al bekent om zijn gunstig gezinde prijs en uitstekende werking, maar heeft nu naast de 0-10V uitgangen voor CO2 en temperatuur ook nog een PT1000 uitgang voor de temperatuur meting.
  De sensor heeft daarnaast het gepatendeerde automatische calibratie proces wat de nodige kostenbesparing met zich meebrengt. De sensor is leverbaar met of zonder display.
 • Het datablad van de CO2RT sensor, kunt u nu ophalen.

Productiestop 5540D

 • Exomatic heeft besloten om de productie van de 5000 serie, inclusief de 5540D, te stoppen. Na meer dan 25 jaar van trouwe dienst is dit product overbodig met de komst van nieuwe producten in de vorm van EXOflex en EXOcompact. Nieuwe modules zullen niet meer worden geproduceerd maar reparatie zal doorgaan zolang de elektronica componenten aanwezig zijn. Gebruikers van de 5540D kunnen met kleine aanpassingen hun product vervangen door de EXOflex en EXOcompact die met vergelijkbare I/O bezetting en gelijkwaardige communicatie, compatible zijn.